03.11.2012. ZDRUŽENA VATROGASNA VJEŽBA DVD-a KERESTINEC I STUPNIK RIMSKI TRG 2012.

U SUBOTU 03.11.2012. U 15:20 ODRŽANA JE ZDRUŽENA VATROGASNA VJEŽBA DVD-a KERESTINEC I STUPNIK POD RADNIM NAZIVOM RIMSKI TRG 2012.

TO JE KONKTINUIRANI PROJEKT DVAJU DVD-a KOJI TRAJE PET GODINA A ZASNIVA SE TAKO DA SVAKI PUT JE JEDAN DVD DOMAĆIN.

OVU GODINU PRETPOSTAVKA JE BILA POŽAR U PODRUMU STAMBENE ZGRADE U CENTRU KERESTINCA. OSIM SAMOG GAŠENJA POKAZALA SE POTREBA ZA EVAKUACIJOM STANARA STUBIŠTA GDJE SE POŽAR ZBIO. U JEDNOM MOMENTU SE POKAZUJE POTREBA ANGAŽMANA SUSJEDNOG DVD-a STUPNIK KOJI JE SA SVOJIM LJUDSTVOM I TEHNIKOM POMOGAO SANACIJI NASTALE SITUACIJE.

OVOM PRILIKOM SE ZAHVALJUJEMO STANARIMA ZGRADE NA RIMSKOM TRGU U KERESTINCU, KOLEGAMA IZ DVD-a STUPNIK, OPERATIVNOJ SMJENI ŽC 112, TE ZAPOVJEDNIKU VZG-a SVETA NEDELJA NEVENKU ČIŽMEŠIJI KOJI INAČE SUKLADNO OPERATIVNIM NAČELIMA SUDJELUJE U OVAKVIM PROJEKTIMA.

VJEŽBI SU BILI PRISUTNI PREDSTAVNICI GRADSKOG VIJEĆA GRADA SVETA NEDELJA, DOPREDSJEDNICA ROMANA SEMENIĆ, STJEPAN BOŠNJAK, PREDSTAVNICI POBRATIMSKOG DRUŠTVA  DVD-a GALGOVO, A PORED ZAPOVJEDNIKA VJEŽBI SU BILI PRISUTNI PREDSJENDIK VZG-a SVETA NEDELJA DAMIR MARENIĆ, V.D. TAJNIKA VZG-a SVETA NEDELJA DARIO MARENIĆ. TAKOĐER MORAMO NAPOMENUTI DA SU ZBOG SVOJIH OBAVEZA PROJEKT POZDRAVILI I PRIJATELJSKA DRUŠTVA DVD GRAČANI, PIROVAC I VIDOVEC, A PRVI PUTA U NAŠOJ SREDINI JE BILO I 15 PRIPADNIKA DVD-a POKUPSKO.

 

Speak Your Mind