10. SMJENA U KAMPU VATROGASNE MLADEŽI U FAŽANI

Ekipa DVD-a Kerestinec boravila je u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani od 23.08. do 30.08.2010.  Voditeljice su bile Daniela Dekanić i Ivana Režić. Tijekom boravka u Kampu sudjelovali smo u svim aktivnostima kao što su: stručna predavanja, vatrogasne igre, vatrogasne vježbe i zabavni dio programa.

Jedno od stručnih predavanja održala je naša članica Daniela Dekanić sa temom „Gorenje i gašenje“.

Iako najmlađi od svih sudionika Kampa, ekipa DVD-a Kerestinec postigla je izvanredne rezultate u vatrogasnim igricama te osvojila 3 druga mjesta u muškoj konkurenciji.

Po prvi puta vježbali su i vježbu za mladež od 12-16 godina uz pomoć stručnih i kvalitetnih voditelja iz DVD-a Plešce i DVD-a Ravna Gora koji su prepoznali njihov entuzijazam i želju te ih u tome podržali.

U četvrtak 26.08.2010. u danu određenom za izlete, posjetili smo NP Brijune što je bio poseban doživljaj za cijelu ekipu.

U petak 27.08.2010. posjetila nas je delegacija iz VZG-a Sveta Nedelja te provela jedan dan u Kampu sa nama.

Prilikom zabavne večeri na kojoj se biralo naj-frizura, naj-maskota te Miss i Mister 10. smjene Kampa članovi našeg DVD-a osvojili su 3 nagrade: Misterom Kampa proglašen je Josip Klemenčić, drugi pratitelj Mistera Borna Jaklenec a naj-maskota Juraj Fumić.

Osim navedenih nagrada i diploma, prilikom zatvaranja Kampa dobili smo i diplomu za „Najveselije sudionike Kampa“.

Provedenih tjedan dana u Kampu ostat će  nam u vrlo lijepom sjećanju uz ostvarena mnoga prijateljstva i moguća ponovna druženja sa sudionicima 10. smjene Kampa u Fažani!

Pogledajte cijelu galeriju ovdje:

Speak Your Mind