2. kup Kerestinca

U nedjelju 23.9.2007. u organizaciji DVD-a Strmec održan je 2. Kupa Strmca, treće natjecanje u našoj gradskoj vatrogasnoj zajednici. DVD Kerestinec nastupio je sa tri ekipe, muškom u kategoriji vatrogasaca djece, ženskom i muškom u kategoriji izvođenja vježbe III/1a.

Muška ekipa vatrogasaca djece zauzela je prvo mjesto u konkurenciji triju ekipa te tako osvojila prvo mjesto i prijelazni pehar, koji je ujedno i podstrek kako natjecateljima tako i voditeljstvu da nastavi sa dobrim rezultatima

Ženska ekipa osvojila je zadnje mjesto u konkurenciji šest ekipa, očito nije bio njihovo dan opetovalo se nešto grešaka, ali nije za zamjeriti biti će još natjecanja i još dobrih rezultata.


Muška natjecateljska ekipa zauzela je deveto mjesto u konkurenciji 12 ekipa, što kao i u slučaju natjecanja u Svetoj Nedelji s obzirom na nedostatak vježbanja i obaveza što rezultira prije navedeno ostvaren plasman je solidan.
Kao gosti moramo pohvaliti organizatora i domaćina koji je izuzetno dobro organizirao cijelu priredbu, i svakako moramo spomenuti i sudačku komisiju koja je odlično obavila svoj posao.
Također koristimo priliku da Vam prezentiramo rezultate natjecanja.
Vatrogasci djeca 6-12 godina
djevojčice:
1..DVD BOBOVICA

Vatrogasci djeca 6-12 godina
dječaci:
1. DVD KERSTINEC
2. DVD RAKITJE
3. DVD RUDE

Žene A
1. DVD ODRANSKI OBREŽ
2. DVD ŽAŽINE
3. DVD ŽAPREŠIĆ
4. DVD MOLVICE
5. DVD SVETA NEDELJA
6. DVD KERESTINEC

Muški A
1. DVD BUŠEVEC
2. DVD BREGANA
3. DVD BIJELA GORICA
4. DVD OTOK
5. DVD ZAPREŠIĆ 2
6. DVD RUDE
7. DVD DUBRAVICA
8. DVD SVETA NEDELJA
9. DVD KERESTINEC
10.DVD LEKENIK
11.DVD ZAPREŠIĆ 1
12.DVD RAKITJE

Speak Your Mind