5. KUP SVETOG FLORIJANA U KAŠTEL SUĆURCU

Zadnje nedjelje u travnju, točnije 27.04.2008. DVD Kerestinec je sa ženskom «A» ekipom nastupio na 5. Kupu Svetog Florijana održanom u Kaštel Sućurcu, time je i započela ovogodišnja vatrogasna natjecateljska sezona.

Na samom natjecanju nastupilo je 17 muških «A» ekipa, 6 ženskih «A» ekipa, te jedna muška «B» ekipa. U spomenutoj konkurenciji ženskih «A» ekipa osvojili smo 5. mjesto. Naravno -uvijek može i bolje! Obzirom da se ipak radi o prvom natjecanju ove sezone, osvojeno mjesto nam je podstrek za postizanje što boljih rezultata u nadolazećem periodu jer – natjecateljska sezona je tek pred nama!
Od ekipa iz Društava koja čine VZG-a Sveta Nedelja nastupili su:
DVD Sveta Nedelja u ženskoj «A» kategoriji uz osvojeno 2. mjesto, te u muškoj «A» kategoriji 13. mjesto; DVD Strmec u muškoj «A» kategoriji osvojeno 7. mjesto i DVD Rakitje u muškoj «A» kategoriji 12. mjesto.
Nakon proglašenja rezultata natjecanja,sunčano i toplo poslijepodne iskoristili smo za kratku šetnju i razgledavanje Kaštel Sućurca; zatim je uslijedio zajednički ručak te kretanje na put odnosno povratak kući.

Speak Your Mind