8. KUP BREGANE

U subotu 05.07.2008. održano je vatrogasno natjecanje «8. Kup Bregane» u organizaciji DVD-a Bregana.
Na natjecanju je prisustvovala ukupno 21 ekipa. Od 7 ekipa koje su nastupale u kategoriji natjecateljske vježbe III/1a u muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je DVD Deanovec ( 34,5 sec ) , drugo mjesto DVD Otok ( 35,7 sec ) a treće mjesto DVD Buševec ( 35,9 sec ). U ženskoj konkurenciji nastupilo je 9 ekipa od kojih je prvo mjesto osvojila ekipa DVD-a Buševec ( 42,00 sec ) , drugo mjesto DVD-a Zaprešić ( 47,20 ) a treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Odranski Obrež ( 49,60 ). U kategoriji vatrogasci djeca 6-12 g. «M» prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Otok, drugo mjesto DVD-u Molvice a treće mjesto DVD-u Rude. U kategoriji djeca «Ž» prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Otok, a drugo mjesto DVD-a Bobovica.
DVD Kerestinec je na ovom natjecanju nastupio sa ženskom ekipom u kategoriji izvođenja vježbe III/1a, gdje su u konkurenciji od ukupno 9 ekipa zauzele ne baš slavno 8. mjesto. Nadamo se da će vrijeme pokazati kako naše djevojke mogu i znaju bolje, a za to će zasigurno imati i prilike na natjecanjima koja dolaze.
Od ostalih društava sa područja VZG-a Sveta Nedelja u muškoj konkurenciji vježbe III/1a nastupile su ekipe DVD-a Strmec ( 5. mjesto 41,50 ) i DVD-a Sveta Nedelja (6. mjesto 42,60 ) te ženska ekipa u kategoriji vježbe III/1a ( 6. mjesto 69,10 ).
Nakon završetka natjecanja, druženje se nastavilo kod Vatrogasnog doma DVD-a Bregane.

Speak Your Mind