DJEČJA EKIPA DVD-a KERESTINEC NASTUPILA NA VATROGASNOM NATJECANJU “V KUP DVD-a BIJELA GORICA”

 

U nedjelju 12.07.2009. sudjelovali smo na vatrogasnom natjecanju u Bijeloj Gorici. U kategoriji vatrogasaca djece od 6-12 godina nastupilo je ukupno 8 ekipa u muškoj konkurenciji i 2 ekipe u ženskoj konkurenciji.

Natjecanje se odvijalo na travnatoj površini, što je utjecalo na rezultat i osvojeno 7. mjesto – obzirom da vježbe izvodimo na betonskoj podlozi zadovoljni smo sa vremenom od 15,9 sec bez učinjenih grešaka  a također i činjenicom da su članovi ekipe pokazali svoje znanje stečeno unatrag nepunih mjesec dana od kako smo započeli sa radom. Na vježbe koje održavamo dva puta tjedno, dolaze redovito i u punom sastavu što dokazuje kako im je svima stalo da postignu brže vrijeme izvođenja vježbe te na nadolazećim natjecanjima osvoje što bolje rezultate.

Ekipa je nastupila u slijedećem sastavu:

1 – Filip Kulaš

2 – Sara Medved

3 – Borna Jaklenec

4 – Viktorija Kuprešak

5 – Ivan Klemenčić

6 – Josip Klemenčić

7 – Petar Kuprešak

8 – Jurica Fumić

9 – Karlo Kulaš

Po završetku natjecanja, iskoristili smo ostatak lijepog i sunčanog poslijepodneva za odlazak na izlet te smo tako posjetili konjički klub «Trajbar – team « gdje smo sa oduševljenjem mogli promatrali divne plemenite životinje i uživati u prekrasnom prirodnom ambijentu.

Također, prije povratka kućama zadržali smo se u obližnjim Novim dvorima Jelačićevim gdje smo u hladu šetnica vrijeme proveli ispunjeno veselim sportskim aktivnostima!

Speak Your Mind