DJEČJA EKIPA DVD-a KERESTINEC NASTUPILA NA VATROGASNOM NATJECANJU “VIII KUP BOBOVICE”

DVD Kerestinec sudjelovao je sa ekipom vatrogasaca djece u muškoj konkurenciji na vatrogasnom natjecanju «VIII Kup Bobovice» održanom u nedjelju 05.07.2009.

Na natjecanju je bilo ukupno 19 ekipa vatrogasaca djece – 3 u ženskoj konkurenciji i 16 u muškoj. Ovaj veliki broj dječjih ekipa na natjecanju zasigurno je i rezultat dobre suradnje i aktivnog rada same dječje ekipe DVD-a Bobovica kao organizatora koji već duži niz godina održava tradiciju rada sa djecom i mladeži te posjećuje brojna natjecanja.

Naša dječja ekipa osvojila je 12. mjesto sa rezultatom od 14,9 s ali bez učinjenih grešaka. Obzirom da nam je ovo natjecanje bilo prvo u sezoni, vrlo smo zadovoljni rezultatom i nastupom ekipe koja je tek nedavno krenula sa radom.

Naime, sa ciljem nastavka tradicije krajem ove školske godine okupili smo prošlogodišnje članove dječje ekipe kojima su se zatim pridružili i novi te smo tako oformili dječju ekipu koju čine članovi: Josip Klemenčić, Jurica Fumić, Borna Jaklenec, Sara Medved, Karlo Kulaš, Filip Kulaš, Petar Kuprešak, Viktorija Kuprešak i Željka Dekanić.

Vježbe održavamo ponedjeljkom i četvrtkom u 19h, a voditelji su Ivica Klemenčić i Ivana Režić. Ovim putem željeli bi se zahvaliti i roditeljima djece koji dolaze na vježbe, vjerno prate rad ekipe i ono što je najvažnije – podupiru volju djece koja se vesele svakom trenu provedenom na vatrogasnim vježbama i natjecanjima. U današnje vrijeme kada se veliki broj Društava susreće sa problemom sve manjeg broja aktivnih članova jako je bitan i rad sa mladim naraštajima vatrogasaca, u smislu opstanka dobrovoljnog vatrogastva općenito do kojeg nam je svima najviše stalo.

Speak Your Mind