ODRŽAN “SAJAM MOGUĆNOSTI” U BREZJU – SVETA NEDELJA

U utorak 30.09.2008. na sportskom terenu u Brezju održan je “Sajam mogućnosti” u organizaciji lokalne samouprave grada Svete Nedelje i PUZ-a. U okviru samog događaja održana je prezentacija rada udruga sa Svetonedeljskog područja.

Rad DVD-a Kerestinec na spomenutom događaju prezentirali su Darko Fumić te dvije članice aktivne ženske A ekipe Matea Ridžal i Helena Deisinger, obzirom da su ostale članice bile spriječene  srednješkolskim obavezama te nisu mogle sudjelovati.

Prikazani su trofeji osvojeni na natjecanjima, također izložen je i dio simbolike vezan uz suradnju sa dva prijateljska društva DVD-om Pirovac i vatrogascima iz Weilersbacha u Njemačkoj a svi posjetitelji našeg izložbenog prostora dobili su sve potrebne informacije vezane uz rad DVD-a Kerestinec. Također, svoj rad prezentirali su i DVD Sveta Nedelja te DVD Rakitje.

Uz mnoštvo zanimljivih sportskih sadržaja, Sajam se bazirao na radu sa mladima te pokazao kako je na ovom području aktivno više udruga i društava koje izuzetno kvalitetno mogu ispuniti slobodno vrijeme mnogih zainteresiranih.

Speak Your Mind