ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA VZG-a SVETA NEDELJA

 

U subotu 25.04.2009. g. u prostorijama DVD-a Sveta Nedelja održana je 16. godišnja izborna sjednica skupštine VZG-a Sveta Nedelja na kojoj je sa 16 glasova za i jednim protiv izabrano novo rukovodstvo:

  • PREDSJEDNIK: Damir Marenić
  • DOPREDSJEDNIK: Ivan Čleković
  • ZAPOVJEDNIK: Nevenko Čižmešija
  • DOZAPOVJEDNIK: Ivo Skopljak
  • TAJNIK: Goran Škarić

 

Na sjednici skupštine bili su prisutni gradonačelnik Svete Nedelje Drago Prahin, dopredsjednik gradskog Vijeća Ivica Pavlić, tajnik Vatrogasne zajednice zagrebačke županije Josip Novosel, zapovjednik JVP-a Samobor Mladen Žitković, predstavnici VZG-a Zaprešić, Samobor, Jastrebarsko, Ivanić-Grad, predstavnici VZO-a Brdovec, Dubravica i Pisarovina te 17 delegata iz Vatrogasne zajednice grada Sveta Nedelja.

 

Skupštinu je otvorio v.d. predsjedika VZG-a Sveta Nedelja Ivica Petravić, nakon čega se započelo sa radnim dijelom održavanja sjednice skupštine. Prilikom pozdravne riječi gostiju pohvaljen je rad Zajednice te dobra suradnja sa mnogobrojnim vatrogasnim društvima u cilju nastavka istog. Gosp. Ivica Pavlić je u ime grada Sveta Nedelja obećao kako će grad i dalje pratiti vatrogastvo u financijskom dijelu koliko god je to moguće, također pohvalio je i rad vatrogasaca i vatrogasnih društava iz VZG-a Sveta Nedelja.

 

 

 

 

Speak Your Mind