POSJET ČLANICA DVD-a KERESTINEC PIROVCU I TISNOM

Dana 29.03.2008. članice DVD-a Kerestinec u sastavu: Daniela Dekanić, Andrea Pujić i Ivana Režić posjetile su prijateljsko nam društvo Pirovac povodom održavanja redovne godišnje sjednice Skupštine.

Osim članova DVD-a Pirovac, prisutni su bili i načelnik općine gosp. Ante Šparica, predsjednik udruge vatrogasaca u gospodarstvu i počasni član DVD-a Pirovac Branko Čerkez, direktor i vlasnik Hip graphic centra Ranko Hunjadi te vatrogasci također prijateljskih društava iz DVD-a Vidovec i DVD-a Gračani.
Prošla je godina za naše vatrogastvo bila izuzetno teška, za nas i za naše prijatelje i kolege iz DVD-a Pirovac koji suočivši se sa tragedijom u susjedstvu i u najtežim trenucima imaju hrabrosti i snage obavljati svoju vatrogasnu dužnost na brojnim intervencijama u to vrijeme, što se moglo čuti iz pročitanog izvješća o radu u prošloj godini.
Od planiranih projekata za 2008. g. svakako treba naglasiti i dolazak nove vatrogasne autocisterne, te stalni poslovi, dežurstva tijekom turističke sezone, provođenje preventivnih zadataka na području djelovanja DVD-a Pirovac i ostali poslovi koji se postavljaju pred njih. Prilikom točke Dnevnog reda koja se odnosila na pozdravnu riječ gostiju, u prigodnom govoru čestitali smo DVD-u Pirovac na
 svom obavljenom poslu u protekloj godini te zaželjeli ostvarenje svih planiranih projekata u tekućoj 2008.g. Također, spomenuli smo i da DVD Kerestinec podržava sklapanje prijateljstva između vatrogasaca Pirovca, Vidovca i Gračana.Na kraju smo predali i mali tradicijski dar iz našeg kraja, u znak nastavka suradnje koja traje već 10 godina.

Zahvaljujući organizaciji naših domaćina iz DVD-a Pirovac, u nedjelju prijepodne posjetili smo mjesno groblje u Tisnom te smo sa kolegama iz DVD-a Vidovec i DVD-a Gračani položili vijence i zapalili svijeće na grobovima naših tragično preminulih heroja, posvetili im poštovanje i odali počast – što je bio i najveći motiv našeg odlaska u ovaj posjet.

Speak Your Mind