POŽAR DIMNJAKA u Kerestincu

Dana 31.12.2008. u 22:48 h telefonskom dojavom obaviješteni smo o požaru dimnjaka na stambenom objektu u vlasništvu obitelji Zvonimira Miholića u Kerestincu, Kerestinečkoj cesti II odvojak 5.

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci JVP-a Samobor i vatrogasci DVD-a Kerestinec. Konstatirano je da intenzitet gorenja samog dimnjaka opada te je cijela situacija stavljena pod kontrolu.

Od strane djelatnika JVP-a Samobor i sedam vatrogasaca članova DVD-a Kerestinec izvršeno je dodatno osiguranje objekta. Intervencija je privedena kraju oko ponoći, a obaviješten je i zapovjednik VZG-a Sveta Nedelja Nevenko Čižmešija.

Radni doček Nove 2009. g. imali su slijedeći članovi DVD-a Kerestinec: Mario Čižmešija, Martin Čižmešija, Darko Fumić, Ivica Klemenčić, Goran Škarić, Jurica Vojvodić i Mario Širanović. Prisustvom na ovoj intervenciji dokazali su da je vatrogastvo posao koji zahtjeva spremnost i nesebičnost u bilo kojem trenutku, a vatrogasac je uvijek vođen geslom “vatru gasi, brata spasi” bilo to i u vrijeme kada su svi zaokupljeni odbrojavanjem posljednjih minuta prošle i dočekom nove godine..

Speak Your Mind