VATROGASNO NATJECANJE U MOLVICAMA

DVD Kerestinec je u subotu 23.08.2008. sa ženskom A ekipom prisustvovao na vatrogasnom natjecanju u organizaciji susjednog DVD-a Molvice pod nazivom: VI Memorijal Davor Vukas i Franjo Požgaj.

Samo natjecanje započelo je nastupom ekipa vatrogasaca djece od 6-12 godina , a zatim muških i ženskih ekipa u kategoriji izvođenja vježbe III/1 od kojih je njih nekoliko po prvi puta posjetilo natjecanje u organizaciji DVD-a Molvice, što su organizatori s ponosom i veseljem istakli prilikom pozdravne riječi i otvaranja samog natjecanja.

Naša ženska ekipa osvojila je 5. mjesto – na taj rezultat utječu dvije greške koje su se potkrale uslijed izvođenja same vježbe ( bez kojih bi osvojili 2. mjesto! ) a sve u cilju dobivanja boljeg ukupnog vremena koje je iznosilo 54,40  + 25,00. Obzirom na određene promjene unutar postave u ekipi, voditelji su zadovoljni te i dalje nastavljaju jednakim intenzitetom sa pripremama za nadolazeća natjecanja.

Nažalost, u toku poslijepodneva došlo je do razvoja nevremena praćenog jakom kišom i olujnim vjetrom pa je tako natjecanje za neke ekipe završilo prijevremenim odlaskom, također zbog takvih vremenskih uvjeta organizator nije bio u mogućnosti proglasiti rezultate natjecanja na sam taj dan.

Speak Your Mind