Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži u Jastrebarskom.

U subotu 29. rujna održano je u novom terminu Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži. Djeca iz DVD-a Kerestinec nastupila su u muškoj konkurenciji, te s obzirom na male tehničke nedostatke vezane uz natjecateljsku opremu na stazi na kojoj su se natjecale osvojili su 37 mjesto u konkurenciji 45 ekipa.


S obzirom na okolnosti zbog kojih se prvi termin prolongirao i na činjenicu da su više posvećeni školi nego samom radu u društvu moramo biti zadovoljni. Što se tiče natjecateljske sezone sukladno planovima ista je okončana, te je sada red da se naši mali članovi posvete školskim obavezama, a dakako početkom proljeća na godinu opet će krenuti nadamo se u natjecateljske vode. Ovaj puta voditeljice ekipe su bile Lana Klemenčić i Andrea Pujić, dok je vozač bio Dario Klemenčić.

Valja napomenuti da osim naše ekipe iz Svetonedeljske vatrogasne zajednice natjecanju su bili prisutni i mali kolege iz DVD-a Rakitje koji su osvojili 30 mjesto u konkurenciji 45 ekipa.
Detaljnije izvješće sa natjecanja te plasmane možete pročitati na portalu vatrogasaca Hrvatske www.vatrogasni-portal.com

Speak Your Mind